Vaša korpa je prazna

Novogodišnje darivanje, poklanjamo tri vaše omiljene kreme

Organizator darivanja (u daljem tekstu darivanje) pod nazivom „ Novogodišnje darivanje, poklanjamo tri vaše omiljene kreme “ koji se organizuje na zvaničnoj Mesmerie kozmetika Instagram stranici, je Bioclinique labs doo Beograd (PIB: 109878834),  Oplenačka 37, Beograd, Srbija.

Mesmerie kozmetika Instagram stranica:
https://www.instagram.com/mesmerie_kozmetika/
 
Učešće u darivanju, odnosno prijavljivanje znači automatsko prihvatanje zvaničnih pravila iz nastavka teksta.

1. Mesto organizovanja i trajanje

Darivanje se organizuje na celoj teritoriji Republike Srbije. Darivanje se održava na Mesmerie_kozmetika Instagram stranici od 17.12. do 24.12.2021.

2. Pravila i mehanizam konkursa

2.1. Učešće na Instagram stranici

Za učestvovanje potrebno je da učesnik u komentaru napiše koju bi kremu od ponuđenih voleo da dobije i da taguje najmanje jednu prijateljicu koja voli kozmetiku.

2.4. Dobitnici se proglašavaju najkasnije u roku od dva dana od završetka konkursa na Instagram stranici.

2.5. Nagrađujemo 3 komentara.  

3. Uslovi učešća u konkursu

Učesnik može biti fizičko lice koje je punoletni državljanin Republike Srbije. Podacima Učesnika Organizator upravlja shodno pravilima o zaštiti podataka koja su opisana.

U obzir će se uzeti samo prijave koje su ispratile sve navedene korake.

Žiri sastavljen od predstavnika zaposlenih u Bioclinique labs nasumičnim izoborom bira 3 pobednika ovog darivanja koji će osvojiti poklon. Dobitnik može osvojiti samo i isključivo jednu nagradu.

Zaposleni u Bioclinique labs doo nemaju pravo učestvovanja u takmičenju.

5. Način predaje nagrade

Organizator proglašava dobitnika i objavljuje ga na svojoj Instagram stranici.

Nakon proglašenja dobitnika, dobitnik se mora javiti putem poruke na zvaničnoj Mesmerie_kozmetika Instagram stranici. Dodela poklona će biti dogovorena naknadno. Ukoliko se dobitnik ne odazove u roku od 5 radnih dana, Organizator zadržava pravo da proglasi novog dobitnika.

6. Diskvalifikacija iz konkursa

Komentari koji u sebi sadrže elemente diskriminacije po bilo kom osnovu, govor mržnje ili su na neki drugi način uvredljivi biće uklonjeni od strane organizatora, dok će autor takvog sadržaja biti diskvalifikovan iz darivanja. Komentari koji promovišu nasilje, eksplicitnost i druge brendove neće biti uzeti u obzir. Ukoliko Organizator posumnja na bilo kakvu vrstu ometanja darivanja zadržava pravo da učesnika isključi iz darivanja bez dodatnog objašnjenja. Organizator neće snositi odgovornost za eventualno kršenje autorskih ili srodnih prava od strane nekog od učesnika.

7. Odgovornost i isključenje odgovornosti

Lična je odgovornost Učesnika da se uveri da neovlašćena lica ne učestvuju u konkursu koristeći njegove podatke i u pogledu toga Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi nikakvu pravnu odgovornost u vezi sa potencijalnim sporovima koji bi mogli da proisteknu iz korisničkog prava. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za posledice koje nastaju usled netačnih ili pogrešnih podataka koje je dao Učesnik. Za neuspeh ili sprečenost u realizaciji zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao Učesnik (npr. pogrešno ime ili adresa, itd.) ili zbog nemogućnosti korisnika da prihvati nagradu na dogovorenom mestu, odnosno za štete, koje su proistekle iz tih razloga, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost zbog kašnjenja prouzrokovanih smetnjama u funkcionisanju internet saobraćaja. Povremeno može da se dogodi da usluga ne može da se koristi iz razloga koji ne zavise od Organizatora.

Zbog ostalih tehničkih problema Organizator ne snosi odgovornost i isključuje mogućnost traženja bilo kakve odštete u toku učešća u konkursu. Organizator ne snosi odgovornost za tehničke greške ili greške u unosu podataka u toku funkcionisanja konkursa, kao ni za druge razloge, koji ne zavise od Organizatora.

8. Upravljanje i zaštita ličnih podataka

Informacija o zaštiti podataka: U toku trajanja Darivanja, Organizator čuva podatke Učesnika u svrhu slanja poklona Dobitniku. Organizator ne koristi podatke Učesnika u druge svrhe. Podaci se brišu nakon 6 meseci od završetka Darivanja.

9. Ostale informacije

Organizator zadržava pravo da izmeni pravila darivanja i promeni njegov tok bez prethodnog obaveštenja.

11. Spisak nagrada:

Jedna 3D GOLD ARGAN KREMA sa hijaluronom i koenzimom Q10, 50 ml
Jedna HYDRASOURCE DIAMOND KREMA protiv bora za hidrataciju, 50 ml
Jedna MAGIC AGELESS magična krema protiv starenja, 50 ml

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku