Mesmerie

Vaša korpa je prazna

Priča o nama

Prvi Mesmerie proizvodi stvoreni su i kreirani od strane stručnjaka 2000. godine. Naša osnovna misija je da kreiramo visokokvalitetne proizvode za negu lepote, koristeći najkvalitetnije aktivne sastojke i modernu tehnologiju..

Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo da je najvažnije slušati one koji koriste naše proizvode – beauty stručnjake i njihove klijente, i verno pratiti najnovije trendove na polju tehnologije koja služi za negu lepote. Naša kompanija se razvijala tokom svih ovih godina kojih smo uvek bili sa vama – preimenovali smo naš brend i proizvode. Istražili smo mnoga tržišta i sarađivali sa različitim partnerima. Jedna stvar se nikada nije promenila i nikada neće – naša ljubav i strast prema lepoti, i traganje za najkvalitetnijim proizvodima za negu.

Čvrsto verujemo da lepota ima dublje značenje. Znamo da svi poseduju jedinstvenu unutrašnju lepotu, koju treba otkriti i pokazati. Takođe znamo da lepota nije samo spoljašnji izgled, već je i zdravlje, briga i nega. Lepota je poverenje i pozitivna energija.

Lepota pokreće život. O nama
Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku