Mesmerie

Vaša korpa je prazna

OSETI NEPROLAZNU LEPOTU

Needle free mesoporation - Mezoporacija bez igle

 

Podmlađivanje kože lica (anti-age efekat)

Ublažavanje i brisanje bora i finih linija (anti-wrinkle efekat)

Jačanje strukture kože i podizanje tonusa kože lica (firming efekat)

Smanjenje pigmentiranih zona kože koje nastaju od uticaja sunca ili starenja, odnosno smanjuju fleke na koži (sun/age efekat)

Brzu revitalizaciju i hidrataciju kože

Suzbijanje masnih maslaga, eliminaciju toksina i zatezanje kože tela (slimming, firming and anti-cellulite efekat)

Vidljive rezultate već nakon prvog tretmana

Treatment products image

Kako da podmladim kožu, uklonim bore i obrišem fleke sa lica, a da sve to bude odmah vidljivo golim okom?

Jednostavno, sa Mesmerie Mesolift serumima za mezoporaciju bez igle. Mesmerie Mesolift linija proizvoda za negu lepote koristi aktivne sastojke koji poboljšavaju izgled kože i čine je zaštićenom. Osim oporavka i ulepšavanja kože, ova linija kozmetičkih preparata ima mogućnost izbeljivanja i uklanjanja fleka (tačno određeni serumi).

 

Ali, prvo šta je mezoporacija bez igle?

 

Mezoporacija bez igle predstavlja poptpuno sigurne i jako efikasne estetske tretmane, zasnovane na visokotehnološkoj primeni aparata za mezoporaciju i aktivnih sastojaka iz linije proizvoda za negu lepote. Efekat se postiže zahvaljujući dejstvu impulsa koji izazivaju efekat virtuelne igle koja omogućava duboko prodiranje aktivnih sastojaka iz kozmetičkih preparata pod kožu - do samog mezoderma.

Kada se preparati za negu lepote nađu duboko u koži, oni imaju efikasnije i brže dejstvo. Zato kozmetički tretmani mezoporacije imaju rezultate koji su odmah vidljivi i to je baš ono što mezoporaciju bez igle čini najpoznatijim kozmetičkim tretmanom na celom svetu. Zbog dubinskog dejstva koje kozmetički preparati imaju nakon tretmana, važno je da pažljivo odaberete kozmetiku koju ćete koristiti, a tu na scenu stupa Mesmerie Mesolift linija sredstava za negu lepote.

Mesmerie Professional je vodeći proizvođač seruma za mezoporaciju bez igle koji se koriste u profesionalnim i nadaleko poznatim kozmetičkim salonima. Potpuno inovativna linija proizvoda za negu kože obezbeđuje bezbolno i brzo podmlađivanje. Tehničke inovacije koje ovi serumi sadrže pružaju rezultate koji čine da uvek budete negovani i zadovoljni svojim izgledom.

Nega kože nikad nije bila lakša, a Mesmerie Mesolift tretmani će učiniti da potpuno zaboravite na estetsku hirurgiju.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku