Vaša korpa je prazna

Ljubav na prvi dodir: Pantenol je uvek uz vas

Pantenol ima široku primenu u kozmetičkoj industriji, koristi se za hidrataciju, oporavak suve kože, regeneraciju usana, lečenje manjih ožiljaka, itd. Sredstva na bazi pantenola se mogu koristiti kod različitih vrsta kožnih tegoba, a kako sama supstanca ne izaziva iritacije ni alergije, pogodan je i za negu nežne dečje kože. 

Za šta se sve koristi pantenol?

Pantenol se koristi protiv starenja kože, njen aktivan sastojak Dekstrapantenol je izuzetno koristan u obnovi ćelija. Osim što pomaže podmlađivanju, on smanjuje vidljivost bora.

Pantenol je alkohol koji tokom procesa u našem telu stvara pantotensku kiselinu, odnosno vitamin B5 koji se nalazi u svim živim ćelijama. Pantotenska kiselina se stvara prilikom nanošenja pantenola na kožu, koja ga veoma brzo absorbuje.

Kreme na bazi pantenola vezuju vodu u ćelijama čime daju izuzetno dugotrajnu hidrataciju. Kako koža pomoću pantenola zadržava vlagu duboko u tkivu, koža postaje nahranjena, pa samim tim sjajnija i lepša.

Pantenol se koristi kao korisno sredstvo čak i za lečenja akni i bubuljica. Osobama sa problematičnom kožom se često preporučuje korišćenje pantenolskih krema sa dodacima drugih aktivnih supstanci koje pogoduju problematičnom tipu kože.

Mesmerie kolekcija Panthenol proizvoda je idealna za negu svih tipova kože. Redovna upotreba ovih proizvoda će vašu kožu učiniti blistavom, lepom i nežnom. Široka paleta ovih proizvoda omogućava da u skladu sa svojim tipom kože i godinama odaberete proizvod koji vam u potpunosti odgovara. Mesmerie kolekcija Panthenol proizvoda sadrži visokokoncetrisan pantenol uz dodatak različitih aktivnih supstanci koje deluju blagotvorno na zdravlje kože.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku