Vaša korpa je prazna

Vacuslim logo

Kako da smršam bez dijete?
Kako da skinem celulit bez vežbanja?
Kako da mi koža bude lepša i nežnija?

Pitanja o lepoti je mnogo,
a na sva imamo samo jedan odgovor -
Vacuslim 48.

Vacuslim image

Vacuslim 48 je inovativna linija proizvoda za negu, tretmane mršavljenja, zatezanje kože, čišćenje i eliminaciju celulita. Ova linija proizvoda je namenjena tretmanima za mršavljenje u salonima i tretmanima oblikovanja tela.

Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga, celulita i efekta pomorandžine kore je u originalnom Vacuslim 48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa smart warming i slimming efektom, i Vacuslim 48 vrećicom.

Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakuum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata. Ovakav efekat Vacuslim 48 linije proizvoda čini da liposukcija postane stvar prošlosti.

Izgledaj dobro! Osećaj se dobro!

Slimming efekat- efekat stanjivanja i brzog mršavljenja

Mršavljenje - aktivne supstance imaju snažan efekat na proces lipolize, odnosno na razlaganje masnih naslaga.

Anticelulit i karboksi efekat - ubrzavanjem cirkulacije i prilivom kiseonika u ćelije se izaziva ubrzanje ćelijskog metabolizma i smanjenje celulita.

Drainage efekat - efekat drenaže izaziva eliminaciju i čišćenje viška tečnosti iz organizma.

Firming efekat - efekat učvršćivanja, zatezanje i podizanje tonusa kože.

Preso & Sauna efekat - efekat limfne drenaže izaziva eliminaciju toksina iz organizma.

Vacuslim 48 metoda je laka za izvođenje i mogu je primenjivati svi beauty stručnjaci, kozmetičari, maseri, fizioterapeuti...

Vacuslim 48 anticellulite i slimming metoda se može primenjivati kao samostalan tretman ili se može koristiti kao dopuna za postizanje bržih i boljih rezultata u anticelulit i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoporacije, kavitacije, radiotalasa, elektrostimulacije, madero terapije i manuelnih anticelulit masaža.

Aktivni sastojci

SymFit

Revolucionarni sastojak u anticelulit programima

 • * Smanjuje formiranje i umnožavanje masnih ćelija (adipogeneza)
 • * Smanjuje i sprečava uvećanje masnih ćelija(lipogeneza)
 • * Povećava sagorevanje masti i čišćenje organizma
 • * Smanjuje vidljive znakove celulita
Vacuslim icon
L-Carnitine

Pospešuje sagorevanje masnih kiselina, potpomaže transport masti do mitohondrija gde se masti pretvaraju u energiju

Vacuslim icon
Rutinsulfate

Rutinsulfate je koristan sastojak za smanjenje celulita i osećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava perifernu cirkulaciju, omogućava snabdevanje tkiva hranljivim materijama i otklanja štetne materije iz tkiva.

Vacuslim icon
Caffeine

Snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšava mikrocirkulaciju.

Vacuslim icon
Thermolate – Smart Warming efekat

Ubrzava cirkulaciju i izaziva prijatan osećaj toplote na telu. Taj osećaj toplote može da traje od 30 minuta do 2 sata.

Vacuslim icon
Ekstrakt Divljeg kestena

Ekstrakt divljeg kestena, escin, ublažava simptome umornih i napetih nogu i smanjuje oticanje nogu

Vacuslim icon
Ekstrakt bršljana – Ivy (Hedera Helix)

Sadrži supstance koje se efikasno bore protiv celulita i ublažavaju izgled narandžine kože na koži.

Vacuslim icon
Ekstrakt alge

Intenzivno hidrira i osvežava kožu.

Vacuslim icon
Kompleks eteričnih ulja

Serumi koji se koriste za negu tela tokom Vacuslim 48 koncepta sadrže kompleks eteričnih ulja limuna, cimeta, pomorandže i ruzmarina, a kreme sadrže kompleks eteričnih ulja bergamota, mente, lavande. Kompleks ovih eteričnih ulja osvežava i relaksira kožu doprinoseći njenom boljem izgledu.

Vacuslim icon

Vacuslim 48 protokol rada za profesionalni tretman

1.

Kad utvrdite da je osoba spremna za tretman izmerite njenu težinu i obim u centimetrima, označite izmerena mesta i zapišite vrednosti na radnom listu.

2.

Osobu koja se nalazi u stojećem stavu namažite sa Vacuslim 48 Thermo Slimming Serumom 1, tako što ćete je mazati od struka do stopala. Prethodno zaštitite ruke rukavicama.

3.

Potom na tretirana mesta nanesite Vacuslim 48 Slimming & Firming Cream 2 koja ima krio efekat i izaziva prijatan osećaj na koži. Na isti način možete tretirati i ruke, odnosno nadlaktice.

4.

Nakon toga, osobu postavite u ležeći položaj i navucite na nju Vacuslim 48 vrećicu. Gornji deo vrećice, ispod grudi, zatvorite elastičnom trakom, a donji deo zatvorite elastičnom vezicom, kako biste sprečili ulazak vazduha (bitno je da noge i stopala budu postavljena u ravan položaj).

5.

Elastičnu traku ne smete previše stezati u predlu stomaka, a vrećicu treba navući do predela ispod grudi, odnosno 5-7 cm iznad pupka. Pazite da traka ne steže previše, a ukoliko osoba ima veći obim struka, možete da spojite i dve čičak trake.

6.

U donji deo vrećice ubacite nastavak ručnog usisivača i izvucite sav vazduh iz vrećice kako bi se stvorio vakuum. Pokrijte osobu na kojoj radite tretman i ostavite je 30 minuta, kako bi sve aktivne komponente iz Vacuslim 48 preparata ostvarile svoj maksimalni efekat.

7.

Nakon 30 minuta skinite Vacuslim 48 vrećicu, peškirom pokupite višak tečnosti koji se stvara na koži, a potom primenite anticelulit masažu u trajanju 3-5 min sa Vacuslim 48 Anti-Cellulite i Firming uljem za masažu.

8.

Nakon svega toga, opet izmerite težinu i obim osobe na mestima koja ste prethodno označili.

Vacuslim 48 protokol tretmana za ruke

1.

Na ruke osobe koju tretirate, u gornjem delu nadlaktice (između lakta i ramena), nanesite Vacuslim 48 serum 1, a potom i Vacuslim 48 kremu 2. Umasirajte nežno u kožu (nije potrebno intenzivno utrljavanje).

2.

Ruke osobe, na kojoj primenjujete tretman, upakujte u Vacuslim 48 Hand Bag vrećicu za ruke

3.

Elastičnom trakom blago zatvorite Vacuslim 48 vrećicu u predelu gornjeg dela nadlaktice. Ne stežite, dovoljno je da elastična traka drži kesu zatvorenom.

4.

Donji deo kese zatvorite uzicom i usisivačem izvucite vazduh da biste napravili vakuum.

5.

Nakon 3 minuta, obavezno, skinite elastičnu traku u gornjem delu nadlaktice. Ostavite vrećicu i dalje priljubljenu uz gornji deo nadlaktice. Ne držite stegnutu elastičnu traku duže od 3 minuta jer je to dovoljno vreme za pokretanje i izbacivanja viška tečnosti i ubacivanje aktivnih komponenti u mezoderm.

6.

Ovako upakovane ruke ostavite do 30 minuta.

7.

Skinite Vacuslim 48 vrećicu i uradite kratku masažu, odnosno limfnu drenažu.

8.

Nakon svega toga, opet izmerite obim ruku osobe na mestima koja ste prethodno označili.

Vacuslim image

Vacuslim 48 protokol za profesionalnu upotrebu
Pogodno za zdrave osobe preko 18 godina, ne primenjivati kod:


 • • Visokog krvnog pritiska i dijabetesa
 • • Nakon hiruških intervencija (minimum 6 meseci)
 • • Trudnica, dojilja i odmah nakon carskog reza (minimum 6 meseci)
 • • Malignih bolesti i epilepsije
 • • Teških bubrežnih oboljenja
 • • Dermatitisa, ekcema i psorijaze
 • • Odmah nakon solarijuma i depilacije
 • • Za vreme ciklusa
 • • Ako osoba ima proširene vene i izražene kapilare - na tim zonama se koristi samo krema 2

Vacuslim 48 koncept je dobro kombinovati sa:


 • • Maderoterapijom
 • • Manuelnom anticelulit masažom
 • • Kavitacijom
 • • Mezoporacijom
 • • Elektrostimulacijom

Tretman VACUSLIM 48 raditi svaki drugi dan, ukupno 10-12 tretmana.
Tretmane treba ponavljati sve dok osoba ne bude zadovoljna.
Podsetite osobu na kojoj radite tretman na značaj redovne nege u sopstvenom domu.

Vacuslim 48 najčešća pitanja

Kako da postignem brže rezultate?

Aktivni sastojci iz Vacuslim 48 kozmetičkih preparata deluju dva dana, zbog čega je preporučljivo da se tretman izvodi svakog drugog dana. Između tretmana Vacuslim 48 tretmana možete raditi maderoterapiju ili klasičnu anticelulit masažu zbog ubrzavanja limfne drenaže. Ovo je idealan spoj za razgradnju masti, razbijanje celulita i zatezanja kože, a dovešće do fantastičnih i brzih rezultata nakon serije od 6 do 12 tretmana.

Kada mogu da očekujem vidljive rezultate?

Prve rezultate možete primetiti već nakon prvog tretmana koji traje 30 minuta. Prva 3-4 tretmana imaju snažan efekat limfne drenaže pri kom dolazi do eliminacije viška tečnosti, što dovodi do brzog gubitka centimetara u obimu. Aktivni sastojci koji utiču na razlaganje masnih naslaga (lipolizu) deluju od samog početka, ali svoj najveći učinak postižu nakon trećeg ili četvrtog tretmana. Da bi se postigli najbolji rezultati preoblikovanja obima, potrebno je uraditi seriju od 6-12 tretmana ili do postizanja željenog rezultata.

Kako da održavam postignut rezultat?

Za održavanje postignutog rezultata, potrebno je da nakon urađene serije i dobijenog željenog obima nastavite tretmane održavanja koji se mogu izvoditi tri do šest puta mesečno u zavisnosti od brzine metabolizma i navika u ishrani.

Takođe, za održavanje rezultata od samog početka primene Vacuslim 48 metode potrebno je da se koriste Vacuslim preparati za kućnu negu. Njih je poželjno koristiti i nakon završene serije tretmana.

Da li postoje ograničenja za VACUSLIM 48 tretman?

Vacuslim 48 metoda se može primenjivati na svim zdravim osobama iznad 18 godina. Ukoliko osoba ima neku od akutnih ili hroničnih bolesti, najbolje je da se posavetuje sa svojim lekarom.

Vacuslim 48 tretmani, kao i ostali anticelulit tretmani, bilo da se rade aparatima ili masažom (manuelna ili maderoterapija) se ne smeju primenjivati kod osoba koje imaju neku od navedenih bolesti ili stanja: visok krvni pritisak, dijabetes, pacijenti koji koriste insulin, kod sveže urađenih hirurških intervencija treba da prođe najmanje 6 meseci od intervencije, trudnice, dojilje, porodilje sa svežim carskim rezom (6 meseci), maligne bolesti, epilepsija, pacijenti sa teškim bubrežnim oboljenjima, bilo kakva promena na koži u vidu dermatitisa, ekcema, psorijaze, tretman se ne radi na crvenoj, koži upaljenoj od sunca ili solarijuma, kao ni na tek izdepiliranoj i obrijanoj koži.

Kod klijenata sa proširenim venama i kapilarima je važno poštovati protokol rada i na telo nanositi samo Vacuslim 48 Cream 2 hladnu kremu. Topli serum Vacuslim 48 Serum 1 u tom slučaju naneti samo na regije koje nisu zahvaćene proširenim venama i izraženim kapilarima.

Ukoliko imate neku nedoumicu posavetujte se sa lekarom!
Da li mogu da idem na Vacuslim 48 tretman ako imam proširene vene i izražene kapilare?

Ukoliko imate proširene vene i izražene kapilare, važno je da terapeut poštuje protokol rada i na ta područja ne nanosi Vacuslim Serum 1 topli serum koji podstiče cirkulaciju, već da terapeut nanosi samo Vacuslim 48 Cream 2 hladnu kremu. Serum možete naneti na ostale zone sa masnim naslagama na kojima nemate izražene vene i kapilare. Ukoliko imate neku nedoumicu posavetujte se sa lekarom.

Da li za vreme ciklusa mogu da idem na Vacuslim 48 tretman?

Tokom tretmana se povećava protok krvi, što može dovesti do povećanog i produženog krvarenja tokom ciklusa, zato je naš savet da tretmane ne radite tokom mesečnog ciklusa.

Da li mogu da idem na tretman nakon porođaja i tokom dojenja bebe?

Ukoliko je porođaj bio normalan, potrebno je da prođu 3 meseca kako bi se mogao uraditi Vacuslim 48 tretman. Nakon carskog reza je potrebno da prođe 6 meseci. Uvek je najbolje konsultovati se sa ginekologom pre početka samog tretmana. Dok dojite bebu, ne smete ići na tretmane jer aktivni sastojci iz krvotoka mogu preći u mleko, a samim tim stići i do bebe.

Koji se simptomi mogu pojaviti za vreme i nakon tretmana?

Tokom tretmana dolazi do brzog čišćenja organizma i eliminacije viška tečnosti, što povlači za sobom eliminaciju toksina iz organizma. Zbog povećanog gubitka tečnosti nakon tretmana je potrebno piti do 2 litra vode tokom dana.

Tokom tretmana se smenjuje osećaj prijatne toplote i hlađenja. Pošto je reč o Smart warming tehnologiji i karboksi efektu koji dovodi do pojačane cirkulacije, osećaj toplote može biti jači ili slabiji, u zavisnosti od osobe. Osećaj toplote je pojačan na mestima koja imaju više nakupljenih masnih naslaga i celulita. Treba imati u vidu da Smart warming tehnologija ne dovodi do iritacija kože i da koža ostaje hladna na dodir tokom tretmana.

Zašto ne vidim rezultate odmah?

Svako telo funkcioniše u skladu sa svojim metabolizmom i navikama u ishrani. Ukoliko ste sitnije građe i bez puno masnih naslaga brže ćete primetiti rezultate, za razliku od krupnijih osoba sa više masnih naslaga. U toku tretmana ćete videti smanjenje, zbog čega vam preporučujemo seriju od 6 ili više tretmana da biste dobili željeni rezultat.

Koje sve tretmane mogu kombinovati sa Vacuslim 48 tretmanom?

Između dva Vacuslim 48 tretmana možete kombinovati maderoterapiju, manuelnu anticelulit masažu, ultrazvučnu kavitaciju, elektrostimulaciju, mezoporaciju, presoterapiju...

Da li će tretman imati isti rezultat ako umesto Vacuslim 48 vrećice koristim wrapping foliju?

Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane moćan karboksi efekat koji dovodi do povećanog priliva kiseonika u ćelije, ubrzanja cirkulacije, čišćenja i dubljeg i bržeg prodora aktivnih sastojaka iz Vacuslim 48 linije proizvoda za negu. Samim tim rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Sa wrapping folijom ne dolazi do karboksi efekta i dubinskog ubacivanja aktivnih komponenti, zbog čega izostaju brzi i efikasni rezultati.

Šta se dešava kada završim seriju tretmana, da li ću povratiti izgubljene naslage?

Kao i kod dijete, da bi postignuti rezultati zadržali, potrebne su promene navika u ishrani, uključujući fizičku aktivnost. Ukoliko promenite svoje navike u ishrani i redovno idete na održavanje tretmana kod svog terapeuta i pri tom koristite Vacuslim 48 liniju proizvoda za negu u kućnoj atmosferi, svakako ćete zadržati postignute rezultate.

Zašto Vacuslim serum 1 potrošim pre Vacuslim kreme 2?

Treba voditi računa da potrošnja seruma i kreme bude podjednaka i prema uputstvima, 10-20ml po tretmanu. Pošto serum nanosite na čistu, suvu kožu koja ga brzo upija, pojaviće se utisak da ga niste dovoljno naneli, zbog čega se često dešava da ponovo pređete preko iste regije. Da ne bi došlo do toga, možete naneti serum na jednu regiju i odmah potom kremu, a zatim preći na drugu regiju i ponoviti postupak. Podelite zone prema mestu lokalizacije masnih naslaga i celulita zbog ravnomernog nanošenja oba preparata.

Da li je masaža Vacuslim 48 uljem za masažu obavezna na kraju tretmana?

Vacuslim 48 ulje obavezno primenite na kraju tretmana i to pokretima limfne drenaže. Potrebna masaža je kratka, traje 5 minuta, a njom otvarate limfne čvorove i povlačite limfu kako bi ravnomerno eliminisali višak vode i toksina.

Zašto su Vacuslim 48 i maderoterapija idealna kombinacija?

Vacuslim 48 i maderoterapija su idealna kombinacija jer se upotpunjavaju fizičkim delovanjem koje se postiže maderoterapijom i unutrašnjim dejstvom Vacuslim 48 koncepta.
Vacuslim 48 linija proizvoda za negu lepote otvara unutrašnji prostor za izbacivanje celulita i ćelija masti, ubrzava metabolizam, pospešuje čišćenje organizma, eliminaciju vode i toksina, i razgrađuje masne naslage.
Kada Vacuslim 48 oslobodi limfni i cirkulatorni sistem, na red dolazi maderoterapija koja svojim delovanjem takođe ubrzava metabolizam, limfni i cirkulatorni sistem, potiskuje ostatke toksina i vode ka mestu izbacivanja (urinarni trakt), pa ih kroz oslobođen i pokrenut limfni sistem izbacuje iz organizma. Iako su i nezavisno jako efikasni, Vacuslim 48 i maderoterapija, svojim udruženim, naizmeničnim delovanjem čine idealnu kombinaciju, tako da masne ćelije, celulit, višak vode i toksini nemaju gde, osim napolje iz organizma.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku