Vaša korpa je prazna

Novi trend za zdravu i sjajnu kožu 

Probiotski tretman lica je jedan od najefikasnijih načina da se poboljša zdravlje kože. Ovaj tretman ne samo da će poboljšati kvalitet kože, dovodeći ga u ravnotežu, nego će i smanjiti iritacije kože, ublažiti upale i povećati nivo vlage u koži. 
 

Benefiti Probiotic Purity probiotskog tretmana za kožu:
 

1. Poboljšava imunološki sastav kože - pomaže u jačanju prirodne barijere kože i regulisanju pH kože, čime se sprečava dehidracija, crvenilo i upala kože.

 

2. Smanjuje upalu i crvenilo - probiotici su prirodni protivupalni agensi koji smanjuju upalu i crvenilo na koži.

 

3. Pomaže u borbi protiv akni - probiotici pomažu u održavanju ravnoteže mikrobioma kože, čime se sprečava rast štetnih bakterija i pomaže u borbi protiv akni.

 

4. Povećava hidrataciju kože - probiotici pomažu u održavanju zdrave hidratacije kože, čime se sprečava suvoća i perutanje kože.

 

5. Usporavaju starenja kože -  anti age dejstvo.

Treatment products image

Probiotic Purity - Ultimativni tretman za kozmetičare


Probiotic Purity - Ultimativni tretman za kozmetičare koji žele postići vrhunske rezultate. Tretman ima širok spektar primene koji ga čine neophodnim alatom za kozmetičare koji teže savršenstvu:

• Dizajniran je tako da se prilagođava potrebama svakog klijenta, uzimajući u obzir različite tipove kože poput masne, suve, osetljive ili starije kože, čime se obezbeđuje personalizovani pristup koji garantuje izvanredne rezultate.


• Može se kombinovati sa drugim tretmanima, što omogućava kreativnost i fleksibilnost kozmetičarima. Bez obzira da li je potrebno hidriranje, umirivanje ili poboljšanje sjaja kože, ovaj tretman je idealan izbor za postizanje željenih efekata.


• Njegova posebna formula je optimizovana za mušku kožu, pružajući joj sveobuhvatnu negu i revitalizaciju. Kozmetičari mogu iskoristiti ovu prednost kako bi pružili posebnu negu muškim klijentima i zadovoljili njihove specifične potrebe.


• Najvažnija prednost Probiotic Purity tretmana je njegova sposobnost da pripremi kožu i reguliše njen mikrobiom pre tretmana: mikronidlinga, hemijskog pilinga, mikrodermoabrazije I hidrodermoabrazije, čime se postižu maksimalni rezultati navedenih tretmana.


• Pored toga, ovaj tretman takođe doprinosi očuvanju prirodne ravnoteže kože, čineći je otpornijom na spoljašnje uticaje i starenje.

 

Aktivna formula Probiotic Purity tretmana za poboljšanje zdravlja i izgleda kože:


• Probiotic Beauty Biome – održava ravnotežu mikrobioma kože, reguliše pH kože.


• Hijaluronska kiselina - dubinski hidrira kožu, pomažući joj da zadrži vlagu i dobije blistav sjaj. 


• Hydroviton plus – osigurava dugotajnu hidrataciju kože do 72 sata, nakon tretmana.


• Collagen Booster – poboljšava tonus I čvrstinu kože.


• Niacinamid (vitamin B3) - ima antiinflamatorna svojstva i pomaže u umirenju iritacija kože, takođe pruža dodatnu zaštitu od oštećenja iz okoline.


• Aktivni ugalj - deluje kao magnet za toksine, oslobađajući kožu od nečistoća i ostataka šminke.


• Zelena glina - ima moć da dubinski očisti kožu, ukloni nečistoće i višak masnoće. 


• Žen- šen - pruža koži vitalnost i osveženje.


• Alge – hidriraju kožu.

PROBIOTIC PURITY MLEKO za čišćenje lica sa probiotikom i aktivnim ugljem 500ml


Probiotsko mlekom za čišćenje kože lica, uklanja šminku i nečistoće. Dubinski čisti pore i uklanja višak ulja sa kože, bez isušivanja, što ga čini idealnim za suve i osetljive kože. 
PROBIOTIC PURITY PEELING MASK - 2 u 1 crna piling maska za lice sa probiotikom 250ml KORPA 
Dvostruko dejstvo pilinga i maske, osigurava visoku efikasnost čišćenja kože od toksina i eliminaciju mrtvih ćelija sa njene površine uz istovremeno vlaženje i snabdevanje kože lica mineralima. Bez efekta isušivanja.

PROBIOTIC PURITY MLEKO za čišćenje lica sa probiotikom i aktivnim ugljem 500ml

PURITY BLACK PEEL OFF MASKA 150g crna maska sa aktivnim ugljem i zeolitom


Crna maska sa aktivnim ugljem i zeolitom hvata i eliminiše čestice zagađenja i razne patogene s površine kože, čime pročišćava i detoksifikuje kožu. Namenjena je svim tipovima koža, a posebno se preporučuje za pročišćavanje I umirenje problematičnih I osetljivih koža. 

PURITY BLACK PEEL OFF MASKA 150g crna maska sa aktivnim ugljem i zeolitom

PROBIOTIC PURITY serum za lice sa probiotikom 20ml


Visoko koncentrovan serum sa probiotikom, niacinamidom i hijaluronskom kiselinom regulišuše mikrobiom kože, podmlađuje kožu, čini je glatkom i sjajnom. Pomaže u eliminaciji bubuljica.

PROBIOTIC PURITY serum za lice sa probiotikom 20ml

PROBIOTIC PURITY krema za lice sa probiotikom 80ml


Lagana i brzo upijajuća krema za lice pruža produženu hidrataciju koži do 72 sata, umiruje je, balansira mikrobiom i sprečavaju rizik od infekcija i upala kože. Pogodna je za sve tipove kože.

PROBIOTIC PURITY krema za lice sa probiotikom 80ml

PROBIOTIC PURITY CAMPHOR MASKA za umirenje kože lica 250ml


Umirujuća maska za lice sa probiotikom, kamforom i cink oksidom smiruje osetljivu i nadraženu kožu sklonu crvenilu. Idealna je za umirenje kože nakon higijenskog tretmana lica. Pruža trenutno olakšanje I dugotrajnu udobnost koži lica. 

PROBIOTIC PURITY CAMPHOR MASKA za umirenje kože lica 250ml

PROBIOTIC PURITY probiotski tretman za lice


Set za profesionalni tretman lica sa probiotikom sa 3 visoko aktivna proizvoda: Probiotic Purity serum, Purity Black peel off maska i Probiotic Purity krema. 

 

PROBIOTIC PURITY probiotski tretman za lice
Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku