Vaša korpa je prazna

Cookie Policy

Dobro došli na Mesmerie vebsajt. Naš sajt koristi kolačiće i slične tehnologije - male tekstualne datoteke koje postavlja na uređaj sa kog ga posećujete. O kolačićima možete da pročitate više na adresi http://www.allaboutcookies.org/.

Mi koristimo tri kategorije kolačića, koje su opisane u daljem tekstu. Tamo gde je to predviđeno, imate opciju da aktivirate ili deaktivirate svaku od tih kategorija. Vaša podešavanja su zabeležena u ključnom kolačiću na vašem uređaju (i u slučaju uređaja sa više korisnika, u vašem korisničkom profilu na tom uređaju). Ako koristite neki drugi uređaj, moraćete ponovo da postavite podešavanja na datom uređaju. Ako obrišete kolačiće, koristeći opciju koju nudi vaš uređaji ili njegov softverski program za brisanje kolačića, moraćete ponovo da namestite podešavanja. Ako promenite pretraživač (browser) koji koristite, moraćete ponovo da namestite podešavanja i u novom pregledaču.

Osnovni kolačići i info traka

Osnovni kolačići su neophodni za ispravan rad veb stranica. Ne postoji način da ih odbijete, jer za njihovu upotrebu zakonska regulativa ne predviđa saglasnost korisnika.

Na dnu svake stranice veb sajta prikazujemo vam informacije o kolačićima, sve dok ne odlučite da je sakrijete. Ovom trakom vas obaveštavamo o kolačićima i njihovoj upotrebi na ovom vebsajtu i pružamo vam mogućnost da ih prihvatite ili ne.

Nakon što ovu traku sakrijete, ona može ponovo da se pojavi, na primer, posle značajnijih izmena u našoj politici kolačića. U svakom slučaju, možete uvek da promenite svoja podešavanja ovde, na stranici o politici kolačića. Link ka ovoj stranici je dostupan na dnu svake strane ovog vebsajta.

Vaša saglasnost je potrebna za one kolačiće koji (anonimno) prate vaše ponašanje na sajtu i time doprinose našim nastojanjima da unapredimo korisničko iskustvo posetilaca našeg sajta.

Kolačići Google Analytics

Google Analytics kolačići nam pomažu da pratimo posete našim stranicama. Ovaj servis koristi anonimizovani identifikator, koji se vezuje za uređaj iliza vaš korisnički profil na tom uređaju. Nikada ne povezujemo taj identifikator sa bilo kojim digitalnim ili fizičkim ličnim identitetom kao što su broj kreditne kartice, broj lične karte ili JMBG broj.

Kolačići trećih lica

Ove kolačiće postavljaju treća lica – kompanije čije plaginove koristimo na našoj veb stranici. Mi nemamo kontrolu nad kolačićima koje one postavljaju. Možete da birate da li da dozvolite da se oni postave na vaš uređaj ili da ih odbijete. Ako ih odbijete, prikazaće vam se info traka o njihovim kolačićima, umesto plaginova za koje su oni vezani. Ta traka će vas obavestiti o potrebi da pristanete na te kolačiće kako biste bili u mogućnosti da vidite traženi sadržaj i ponudiće vam dugme za prihvatanje (odnosno odbijanje), kao i link ka datoj politici upotrebe kolačića.

Mi činimo sve što možemo da linkove ka politici kolačića tih kompanija držimo ažuriranim, ali njihove adrese kao i politika korišćenja, mogu da se promene bez našeg znanja.

Mi ne koristimo kolačiće koji bi o vašoj poseti našem sajtu obaveštavali treća lica radi plasiranja promotivnih poruka, jer ne promovišemo ništa drugoosim proizvoda koje mi imamo u našem prodajnom asortimanu, što i najrestrikivnija zakonska regulativa dozvoljava kao naš legitimni poslovni interes.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku