Vaša korpa je prazna

PRODUŽAVA MLADOST

Sa starenjem, tokom godina dolazi do pada tonusa kože, gubitka svežine i čvrstine kože lica, zato koža izgleda starija i postaje sklona nastanku bora i finih linija. 

 

Hyaluron Collagen 3 Lift tretman za podmlađivanje, učvršćivanje i podizanje tonusa kože je profesionalni tretman za lice, vrat i dekolte koji čini kožu gušćom, čvršćom i kompaktnijom. To čini da bore postanu manje vidljive. 

 

Tretman je izuzetno efikasan i njegvi rezultati su brzo vidljivi. Nakon tretmana koža postaje znatno zategnutija, sjajnija i jedrija što doprinosi dodatnom izgledu podmlađenosti.

 

Uz kupljeni tretman dobijate besplatnu edukaciju za izvođenje tretmana. 

Treatment products image

Rezultati koji se postižu Hyaluron Collagen 3 Lift tretmanom:


- POVEĆANJE VOLUMENA I ČVRSTINE KOŽE

- UBLAŽAVANJE BORA I FINIH LINIJA

- POVEĆANJE SINTEZE MLADOG KOLAGENA, PRO-COLLAGEN

- PRUŽA BLISTAV TEN i UJEDNAČENU BOJU KOŽE

- REVITALIZUJE I OBNOVLJA ĆELIJA KOŽE

- INTENZIVNO HIDRIRA KOŽU

Tip kože:


Hyaluron Collagen 3 Lift tretman je namenjen za sve tipove kože kod kojih je došlo do gubitka tonusa i jedrine.

Hyaluron Collagen 3 Lift serum


Hyaluron Collagen 3 Lift serum za profesionalne tretmane lica, sadrži moćnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji koži pružaju dodatno antioksidantno i hidratantno dejtvo. U sastav seruma ulazi trostruka hijaluronska kiselina, sa tri vrste različitih molekularnih lanaca.

Ovaj izuzetno moćan serum obogaćen je sastojkom koji pospešuje sintezu maldog kolagena Pro -Collagena ii pruža brze i vidljive rezultate zatezanja kože lica, vrata i dekoltea. Zahvaljujući kiseoniku koža se dodatno osvežava i otklanjaju se znaci umora i sivila kože.

Hyaluron Collagen 3 Lift serum obezbeđuje:

- čvrstinu i elastičnost
- podizanje tonusa kože
- jedrost kože sa manje vidljivim borama
- oksigenaciju i revitalizaciju kože
- pospešuje sintezu mladog kolagena u koži (Pro-Collagena)
- prilagođen za sve tipove kože

Tip kože: Hyaluron Collagen 3 Lift serum je pogodan za sve tipove kože, a posebno za opuštenu, umornu i kožu sklonu borama.

Primena: Na temeljno pripremljenu kožu lica, vrata i dekoltea naneti Hyaluron Collagen 3 Lift serum i primeniti odgovarajući profesionalni tretman.

HYALURON COLLAGEN 3 LIFT SERUM za podizanje tonusa i učvršćivanje kože 15ml

Hyaluron Collagen 3 Lift krema


Hyaluron Collagen 3 Lift krema za zatezanje kože i protiv strenja (firming, anti-age). Sadrži aktivne supstance koje popravljaju strukturu kože lica, glačaju njenu površinu i podižu njen tonus, čineći je gipkom i čvrstom.

Hyaluron Collagen 3 Lift profesionalna krema obezbeđuje:

- gipkost i elastičnost
- jedrost i čvrstinu
- podiže tonus kože
- idealna za predeo vrata i dekoltea
- pospešuje sintezu mladog kolagena u koži
- mladolik izgled sa manje vidljivim linijama i borama
- za sve tipove kože kod kojih je došlo do gubitka jedrine

Tip kože: Hyaluron Collagen 3 Lift krema je pogodna za sve tipove kože, a posebno za opuštenu, umornu i kožu sklonu borama.

Aktivni sastojci: Cyclopepride 5, Hyaluron (Cube 3), Extra Cellular Matrix Protector, Grape Seed Oil, Jojoba Oil, Rosa floral water, Panthenol

Primena: Nakon završetka odgovarajućeg tretmana lica naneti kremu na lice, vrat i dekolte, i blagim pokretima je umasirati u kožu.

Utrošak po tretmanu: 2 - 3 ml

HYALURON COLLAGEN 3 LIFT KREMA za podmladjivanje sa efektom zatezanja 250ml

Hyaluron Collagen 3 Lift peel off maska


Specijalno dizajnirana Hyaluron Collagen 3 Lift peel off maska sa hijaluronskom kiselinom i morskim kolagenom pomaže koži da vrati jedrinu i zadrži svoju mladolikost. 

Kombinacija hijaluronske kiseline i morskog kolagena su glavni anti-age sastojci Hyaluron Collagen 3 Lift maske. Alge u masci obezbeđuju dodatnu hidrataciju i tonifikaciju kože. Maska popravlja strukuturu kože i vidno je učvršćuje.

Tip kože: Hyaluron Collagen 3 Lift peel off maska je pogodna za sve tipove kože kod kojih je došlo do pada tonusa i pojave finih linija i bora.

Aktivni sastojci: Hyaluron, Marine Collagen

Primena: Za tretman lica pomešajte 15 g praha sa 45 g vode na sobnoj tremperaturi (20- 25 °C). Žustro mešajte špatulom približno 1 minut, odnosno dok se sastojci ne sjedine u glatku smesu. Masku nanesite na čistu kožu u sloju srednje debljine, izbegavajući zonu obrva. Maska se suši oko 6 minuta, nakon čega je potrebno da ostavite masku na koži jošnajmanje 10 minuta. Nakon toga uklonite masku u potpunosti.

Utrošak po tretmanu: 15 g

HYALURON COLLAGEN 3 LIFT PEEL OFF MASKA za podmladjivanje, hidrataciju i učvršćivanje kože 150gr
Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku