Vaša korpa je prazna

DIJAMANTSKI SJAJ KOŽE

Hydrasource Diamond tretman je Hidro-antioksidantni tretman sa Anti-Age efektom. Jedinstveno osmišljen i dizajniran Hydrasource Diamond tretman sa snažnim antioksidantnim i hidrirajućim efektom, održava ravnotežu vlage i jača prirodnu odbranu kože. Istovremeno osvežava i obezbeđuje konturisanje crta lica.  Visoke performance Hydrasource Diamond tretmana, istovremeno obezbeđuju koži: oksigenaciju, hidrataciju, detoksikaciju i antioksidantnu zaštitu.

 

Uz kupljeni tretman dobijate besplatnu edukaciju za izvođenje tretmana. 

Treatment products image

Prednosti i efekti Hydrasource Diamond tretmana:


 Idealan tretman kod pojave prvih bora

- Intenzivno hidrira i jača prirodnu zaštitu kože

- Smanjuje nadustost lica (detoksikacija)

- Sadrži čist Coenzyme Q10 u perlicama za još snažniji antioksidantni efekat

- Održava nivo vlage na svim nivoima kože (nova generacija hijaluronske kiseline)

- Snabdeva ćelije kiseonikom (oksigenacija i oživljavanje)

- Usporava znake starenja kože prouzrokovane stresom

Tip kože:


Hydrasource Diamond tretman je pogodan za sve tipove kože kod kojih su se pojavili prvi znaci starenja. Preporučuje se dehidriranim, otečenim kožama umornog izgleda. Idealan tretman za prevenciju starenja kože lica.

HYDRASOURCE DIAMOND SERUM za podmlađivanje i konturisanje crta lica 15ml


Hydrasource diamond serum je izuzetno snažan i efikasan u poboljšanju kontura lica. Serum deluje dubinski, zateže kožu, ublažava bore i smanjuje nadustost lica i podočnjaka. Serum posebne svežine, snabdeva kožu čistim kiseonikom pružajući koži blistav I odmoran izgled.

Formula sadrži triple hijaluronsku kiselinu koja koži obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju uz istovremeno ublažavanje finih linija i bora.

Nakon  upotrebe ovog seruma, lice izgleda podmlađeno i odmorno, bez nadutih kesica i podočnjaka. Posebno se preporučuje za predeo oko očiju za ublažavanje bora i nadutosti.

HYDRASOURCE DIAMOND SERUM za podmlađivanje i konturisanje crta lica 15ml

HYDRASOURCE DIAMOND KREMA protiv starenja sa antioksidativnim efektom 250ml


Hydrasource Diamond krema za podmlađivanje sa hijaluronom i koenzimom Q10 u obliku perlica, intenzivno revitalizuje i popravlja prirodni tonus kože lica, vrata i dekoltea. Lagana formula štiti kožu od oksidativnog stresa koji prouzokuje prevremeno starenje kože. Krema usporava procese koji dovode do prevremenog starenja kože i dodatno pruža intenzivnu hidarataciju. Posebno je prilagođena za mlade kože na kojima su se pojavile prve bore.

HYDRASOURCE DIAMOND KREMA protiv starenja sa antioksidativnim efektom 250ml

HYDRASOURCE DIAMOND PEEL OFF MASKA za podmlađivanje 150 g


Hydrasource Peel Off maska je idealna peel off maska za podmlađivanje i ublažavanje mimičnih bora. Maska obezbeđuje dubinsku hidrataciju, blistav i zategnut izgled kože lica. U srcu maske se nalazi jedinstveni kompleks morksih algi i anti-age peptid argirelin koji deluje na podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea. Nakon primene maske, koža postaje vidno mekša i glatka na dodir sa manje vidljivim borama i finim tankim linijama.

HYDRASOURCE PEEL OFF MASKA za podmlađivanje 150 gr
Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku