Vaša korpa je prazna

Otkrijte tajne mikronidlinga bez bola i crvenila!

Da li ste ikada čuli za mikronidling?  Ova inovativna metoda za obnovu I podmlađivanje kože postaje sve popularnija zbog neverovatnih rezultata koje pruža. Ali, šta tačno predstavlja mikronidling i zašto se često javlja crvenilo i bol prilikom tretmana? Upravo o tome želimo da razgovaramo u ovom blogu, dok vam predstavljamo revolucionarni Beta Glucan Oxy Boost serum koji će vam pružiti bezbolno i blistavo iskustvo.


Mikronidling je tehnika koja koristi fini set mikroiglica kako bi se stvorili mikrokanali na površini kože. Ovi kanali stimulišu procese regeneracije kože, podstičući proizvodnju kolagena i elastina. Rezultat? Smanjenje bora, poboljšanje teksture kože i obnavljanje mladalačkog sjaja. Međutim, tradicionalni mikronidling često prati crvenilo i bol, što može biti neugodno za mnoge klijente.


Ali sada imamo rešenje za vas – BUSTER: Beta Glucan Oxy Boost serum. Ovaj revolucionarni proizvod je osmišljen kako bi vam pružio bezbolno iskustvo mikronidlinga. Zahvaljujući specijalnoj formuli, Oxy Boost serum ublažava nelagodnost i umiruje kožu tokom tretmana, pružajući svilenkastu klizavost.

Šta čini OXY BUSTER serum tako posebnim?

Njegova moćna formula sadrži Beta Glukan, koji ima izvanredna svojstva hidriranja I zaceljivanja kože, i molekularni filer sa kiseonikom, koji kao infuzija snabdeva ćelije kože dragocenim kiseonikom. Ova sinergija sastojaka dodatno podstiče zdrav i blistav izgled kože.


BETA GLUCAN OXY BOOSTER  serum je vaš saveznik u postizanju maksimalnih rezultata mikronidlinga. Uz njegovu pomoć, tretman postaje ne samo bezbolan, već i efikasniji. Dubinski prodireći u kožu, serum omogućava da aktivni sastojci iz ampula deluju na ciljane slojeve kože, pružajući maksimalne rezultate tretmana. 

Ali to nije sve! Nakon mikronidlinga, vaša koža će biti spremna za dodatnu negu i oporavak. Preporučujemo vam upotrebu HYALURON REPAIR CRYO MASKE i HYALURON REPAIR KREME. Ove moćne formulacije umiruju kožu, ublažavaju crvenilo i pružaju neophodnu hidrataciju za brz oporavak. Sa dodatkom hijalurona i ceramida, ova maska i krema pružaju dubinsku hidrataciju i obnavljaju kožu, ostavljajući je mekom i blistavom.


Neka crvenilo i bol ne budu prepreka na vašem putu ka besprekornom izgledu kože. Uz najpopularniji tretman mikronidling, kao i revolucionarni BUSTER: Beta Glucan Oxy Boost serum, možete postići sjajne rezultate bez neprijatnosti. Otkrijte tajne mikronidlinga bez bola i crvenila i prepustite se magiji obnove kože. Sada je pravo vreme da se brinete o svom licu i pružite mu najbolje što zaslužuje.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku