Vaša korpa je prazna

Da li ste čuli za Retinol-like? Čemu služi i njegov značaj u tretmanima Hidrodermoabrazije?

Svi smo svesni toga da nauka i tehnologija napreduju brzinom svetlosti, zato nam je svima potrebno da se okrenemo proizvodima koji imaju efikasan učinak na kožu, ali i da imaju svestraniju primenu.

Nova Hydrafacial kolekcija iz Mesmerija je inspirisana svestranošću, i novim, daleko efikasnijim aktivnim sastojcima čije dejstvo predstavlja revoluciju na polju anti-ageing kozmetike.

Hydrafacial kolekcija potpuno menja način na koji ste doživljavali i radili tretmane Hidrodermoabrazije. Aktivni sastojci ovih proizvoda nude jedan sasvim kompleksniji i delotvorniji pristup koži, koji dalje za sobom nosi brojne benefite…

Jednom rečju, Hydrafacial kolekcija iz Mesmerija donosi revoluciju na naše tržište koja će olakšati rad kozmetičarima i dovesti do povećanja broja klijenata u salonima. 

 

Zašto Mesmerie Hydrafacial kolekcija?

Za početak, treba naglasiti da ova kolekcija donosi brojne benefite ne samo na koži, već i u načinu svoje primene. Svi proizvodi iz ove kolekcije se mogu koristiti na svim Jet aparatima, uključujući i Kiseonik aparate, kao i Smart Jet aparat.

U središtu Mesmerie Hydrafacial kolekcije se nalazi Retinol Peptid (Retinol-like) koji je je najmoćniji saveznik u borbi protiv starenja, smanjuje dubinu bora i finih linija, stimulišući proizvodnju novog, mladog kolagena. Retinol - like tehnologija peptida, ne izaziva iritacije ni crvenilo na koži, što za razliku od klasičnih tretmana retinolom omogućava lagodniju primenu bez bilo kakvih tragova na koži klijenata.

Hydrafacial kolekcija momentalno omekšava kožu čineći je nežnom poput svile i formulisana je prema najnovijim tehnologijama koje omogućavaju primenu kod: Hydrafacial tretmana, tretmana kiseonikom i Smart Jet tretmana.

Mesmerie Hydrafacial kolekcija stimuliše sintezu kolagena što čini kožu jedrom i zategnutom, smanjuje dubinu bora i finih linija na licu i predelu oko očiju i usana. Poboljšava kožnu barijeru, omekšava grubu i hrapavu kožu, poboljšava elastičnost.

Preparati Mesmerie Hydrafacial kolekcije pomažu u ublažavanju tamnih fleka i staračkih pega, obezbeđuju dugotrajnu hidrataciju do 72h. Ujedno osvežavaju i oksigenzijuju kožu i snabdevaju ćelije čistim kiseonikom.

Preparati se mogu koristiti za regulaciju prekomernog mašćenja kože kod osoba sa masnom i aknoznom kožom, a izuzetno su efikasni i kod zaštite kože od UV, IR, plave svetlosti i oksidativnog stresa.

 

Prednosti i efekti RETINOL-LIKE tretmana:

- Stimuliše sintezu kolagena i čini kožu jedrom i zategnutom

- Smanjuje dubinu bora i finih linija na licu i predelu oko očiju i usana

- Poboljšava kožnu barijeru

- Omekšava grubu i hrapavu kožu

- Poboljšava elastičnost

- Ublažava tamne fleke i staračke pege

- Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju do 72h

- Osvežava i oksigenzijuje kožu

- Snabdeva ćelije čistim kiseonikom

- Reguliše prekomerno mašćenje kože

- Štiti kožu od UV, IR, plave svetlosti i oksidativnog stresa

 

Za koji tip kože se koristi Mesmerie Hydrafacial kolekcija?

Mesmerie Hydrafacial koleckcija je namenjena svim tipovovima kože: zreloj, mladoj, normalnoj, dehidriranoj, suvoj, osetljivoj, mešovitoj, masnoj… Tretman je pre svega idealan za podmlađivanje vrata i dekoltea, koji su inače nezgodne zone za podmlađivanje.

 

Koji preparati ulaze u sastav Mesmerie Hydrafacial kolekcije?

Mesmerie Hydrafacial koleckcija se sastoji od:

LOOK AT ME Instant Enzymatic Peel Lotion 80ml

RETINOL-LIKE Retino Peptide Renewing Serum 15 ml

OXYFY ME JET HYALURON & OXYGEN SERUM 200ml

RETINOL-LIKE Anti-Age & Refreshing Oxygen Spray Mask 30ml

RETINOL-LIKE Retino Peptide Anti-Age Renewing Cream 80ml

LOOK AT ME Instant Enzymatic Peel Lotion 80ml

 

Look At Me Instant Enzimski piling losion je losion protiv starenja i za hidrataciju kože (anti-age, moisturizing). Ovaj revitilizirajući losion protiv starenja kože sadrži hijaluronsku kiselinu nove generacije - Cube, koja služi za podmlađivanje i negu lica, vrata i dekoltea. Idealan za dodatnu pripremu čišćenja kože pre HydraFacial tretmana.

 

RETINOL-LIKE Retino Peptide Renewing Serum 15 ml

Retinol-like serum sa anti-age peptidom direktno nanet na kožu, trenutno zaglađuje kožu, popravlja njenu teksturu i boju tena. Promoviše obnavljanje i produkciju mladog kolagena, što dodatno poboljšava elastičnost i čvrstinu kože. Serum obezbeđuje snabdevanje kože čistim kiseonikom i dugotrajnom hidratacijom do 72 sata nakon tretmana. Štiti kožu od oksidativnog stresa i štetnih čestica iz okruženja promovišući podmlađivanje kože.

 

OXYFY ME JET HYALURON & OXYGEN SERUM 200ml

OxyFy Me Jet Hyaluron & Oxygen serum je serum protiv starenja i za osvežavanje (anti- age, moisturizing, refreshing). Serum sadrži hijauronsku kiselinu nove generacije (Cube) i supstancu Fiflow BB61 koja obezbeđuje koži čist kiseonik. OxyFy Me Jet serum obezbeđuje dubinsku hidrataciju i oksigenaciju kože, tokom rada sa Jet aparatima poput kiseonik aparata i Smart Jet aparata. Snagom Jet aparata, omogućićete dubinsko ubacivanje Retinol-like seruma pod kožu i ostvariti neverovatno brze rezultate podmlađivanja.

 

RETINOL-LIKE Anti-Age & Refreshing Oxygen Spray Mask 30ml

Nova tehnologija Retinol-Like sprej maske koja se nakon aplikacije ne uklanja sa kože lica inteziviraće rezultat tretmana i omogućiti produženu hidrataciju narednih 72 sata. Sadži moćan Retino Peptid koji povećava obnovu ćelija kože i stimuliše sintezu mladog, novog kolagena obezbeđujući koži gladak i jedar izgled. Istovremeno redukuje bore i fleke na koži i sprečava njihov nastanak.

Aktivni sastojci u masci obezbediće dodatnu hidrataciju i oksigenaciju kože i ten učiniti besprekorno ujednačenim. Maska osvežava i podmlađuje kožu lica.

 

RETINOL-LIKE Retino Peptide Anti-Age Renewing Cream 80ml

Moćna krema formulisana za brzo podmlađivanje i obnovu kože. Sadrži Retino peptid koji promoviše stvaranje mladog kolagena i dodatno popravlja volumen i elastičnost kože. Površinu kože čini momentalno glatkom i mekanom. Sadži Coenzyme Q10 i actisphere rubina napunjene snažnim antioksidantom vitaminom E koji štite kožu od štetnog uticaja spoljašnje sredine (zagađenja, UV zraka). Zahvaljujući anti-age peptidu dolazi do brzog glačanja bora i finih mimičnih linija. Krema momentalno hidrira kožu i obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju do 72 sata.

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Secured by Monri Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™
Prijavite se na Newsletter

Ostvarite akcijske popuste kupujući Mesmerie kozmetiku